Mayıs Ayı Konseleri




1- FERİDUN DÜZAĞAÇ





27 May 2017 Cmt 22:00 Dorock XL, İstanbul

Sevilen aşk şarkılarının başarılı yorumcusu Feridun Düzağaç, 27 Mayıs'ta Dorock XL sahnesinde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

İlk kez Mersin’de bir grubun solisti olarak şarkı söylemeye başlayan Feridun Düzağaç, kendi müziklerini üretmeye 1988’de üniversiteden dört arkadaşıyla birlikte kurduğu Tını grubuyla başladı. 1990’lı yıllardan beri melankolik şarkı sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Düzağaç, 2009 Kral Tv Video Müzik Ödülleri'nde "Beni Bırakma" şarkısına çektiği klip ile Yılın Klibi Ödülü'ne layık görüldü.Feridun Düzağaç müziğin yanısıra televizyon ve sinema filmlerinde de rol aldı. 2005 yapımı "Gece 11.45", 2007 yapımı "2 Süper Film Birden" ve 2008 yapımı "Aşk Tutulması" isimli sinema filmleri ile "Derman" ve "Binbir Gece" dizilerinde kamera önüne geçti.


2- AJDA PEKKAN





20 May 2017 Cmt 21:00 Marina Arena , İstanbul

Süperstar Ajda Pekkan, 20 Mayıs'ta Marina Arena sahnesinde...

Müziğin Yeni Arenası Tuzla/Marina Arena’da açılış konserleri hız kesmeden devam ediyor. 20 Mayıs 2017’de Marina Arena sahnesinde Türk pop müziğinin süperstarı Ajda Pekkan’ın hit şarkılarını seslendireceği sürpriz dolu unutulmaz bir gece sizi bekliyor.



3-MİRKELAM




12 May 2017 Cum 22:00 Eataly – Bar Terrazzo, İstanbul

"Denizin Arka Yüzü" adlı son albümü ile adından söz ettiren Mirkelam, muhteşem sahnesi ile 12 Mayıs'ta Eataly Bar Terrazzo sahnesinde sevilen şarkılarını seslendirecek.




4- TEOMAN-DUMAN





06 May 2017 Cmt 19:00 İzmir Arena, İzmir

Teoman ve Duman, Atlantis Yapım organizasyonu ile 6 Mayıs Cumartesi günü İzmir Arena’da sevenleriyle buluşacak!

Organizasyonu Atlantis Yapım tarafından yapılan, Teoman ve Duman Konserleri’nin, 6 Mayıs Cumartesi günü İzmir’de gerçekleşecek ayağında 19:00'da kapıların açılmasıyla gençler festivale eğlenceli bir giriş yaparken, rock müziğin ünlü ismi Teoman ve Duman’ı gençlerle bir araya getiriyor. 



5-NORM ENDER





14 May 2017 Paz 20:00 IF Performance Hall, Ankara

Türkçe rap camiasının öncü isimlerinden Norm Ender, yeni albümü Aura ile 14 Mayıs Pazar günü IF Performance Hall sahnesinde...

Bir rap albümü olmasının yanı sıra içinde barındırdığı müzikal öğelerle her müzik zevkinden kişiye hitap eden “AURA”daki tüm şarkıların söz, müzik ve aranjesi Norm Ender’e ait.




6-FATMA TURGUT






03 May 2017 Çar 22:00 6:45 KK Ankara, Ankara

Fatma Turgut, solo performansıyla sevenleriyle olacak.

2007 yılında Model isimli rock müzik grubuna katıldı. Model grubu ile birlikte Perili Sirk (2009), Diğer Masallar (2011) ve Levla’nın Hikayesi (2013) isimleri taşıyan 3 albüm yayınladı. Sertab Erener ve Demir Demirkan ile birlikte çalışma fırsatı bulduğu "Diğer Masallar" albümünden yayınlanan "Değmesin Ellerimiz" ve “Pembe Mezarlık” şarkıları ülke çapında büyük ilgi gördü.Birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alma fırsatı yakaladı. Aynı zamanda Sabri Tuluğ Tırpan’ın Kahraman Türk Kadınları Oratoryosunda solist olarak yer alıp yine Sabri Tuluğ Tırpan’ın Rock Antolojisi projesinde sollistlik yaptı. Bu yıllar içerisinde yine MODEL grubu ile birlikte birçok reklam müziği seslendirdi. Mart 2016’da çıkardıkları single çalışması olan “Mey” uzun sure listelerde birinciliğini korudu. Sesini birçok reklam müziğinden de tanıdığımız Fatma Turgut; Model’in yanı sıra You May Kiss The Bride grubunda da vokal yapmaktadır. Şimdi solo kariyere adım atan Fatma Turgut; konserlerinde Model şarkılarının yanı sıra cover şarkılar da seslendirecek.



7-YILDIZ TİLBE






06 May 2017 Cmt 20:30 Winner İncek, Ankara

6 Mayıs'ta gerçekleşecek olan muhteşem konserde özel sürprizler sizi bekliyor. Lezzetli menüler ile müziğin en güzel tınıları sizlerle!




8-EMRE AYDIN






05 May 2017 Cum 21:00 Hayal Kahvesi Samsun, Samsun

Alternatif rock sanatçısı Emre Aydın, 5 Mayıs'ta Samsun Hayal sahnesinde...

6. Cadde isimli grubu ile 2002 yılında Sing Your Song beste yarışmasında 1574 adayı geride bırakarak birinci olan Emre Aydın, 2003 tarihli grubun ilk ve tek solo albümünden sonra 2006 yılında piyasaya çıkan ilk solo albümü "Afili Yalnızlık" ile büyük başarı yakaladı."Yılın En İyi Rock Müzik Sanatçısı", "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı", "Yılın En İyi Parçası", "Yılın En İyi Albümü", "Yılın En İyi Video Klibi" gibi 50’ye yakın ödülün sahibi olan Aydın, ayrıca 2008 yılında MTV tarafından her sene düzenlenen Avrupa Müzik Ödülleri'nde de "Avrupa’nın En İyi Sanatçısı" ödülüne layık görülerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.2009 çıkışlı Falling Down isimli single'ının ardından 2010'da teması efkar olan ikinci solo albümü Kağıt Evler'i piyasaya sunan Aydın'ın albümdeki çıkış parçası "Bu Yağmurlar", 2 gün gibi kısa bir süre içerisinde dijital platformlarda en çok indirilen ve dinlenilen şarkı olarak bir rekora imza attı.



9-KORAY AVCI






12 May 2017 Cum 22:00 Jolly Joker Ankara, Ankara

Halk sanatçısı Koray Avcı, 31 Mart'ta Jolly Joker Ankara'da sahnesinde gerçekleştireceği etkinlikle sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Koray Avcı, uzun yıllardır gerek yurt içinde gerekse yurt dışında, sokakta ve performans mekanlarında konserler verdi. Sahne performansları, güçlü ve samimi yorumu sosyal medya platformlarında ilgi odağı oldu ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı.Dokuzsekiz Müzik yapımcılığında Ağustos 2015'de yayımladığı "Aşk İle" isimli ilk solo albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan sanatçı, albümünde usta sanatçıların eserleri dışında kendi bestelerine ve şiirlerine de yer verdi.Koray Avcı, yeni albüm şarkıları ve yorumladığı unutulmaz eserlerlerle müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.



10-KALBEN - MABEL MATİZ






14 May 2017 Paz 18:00 ODTÜ MD Vişnelik, Ankara

ODTÜ Vişnelik'te sevenleriyle buluşacak yerli müzik sahnemizin iki başarılı ismi, birbirini takip eden iki ayrı konser gerçekleştirecek.

1986'da İskenderun'da doğan Kalben Sağdıç, 8 yaşından beri müzikle ilgilenirken gitarı ilk defa eline aldığı 14 yaşından beri bırakmadı. Kalben, 2014'te besteleri, vurucu şarkı sözleri ve duru sesiyle müzikseverlere ulaşmaya başladı. 2016 başında kendi adını taşıyan ilk albümünü Zoom / DMC etiketiyle yayımlanan genç müzisyen, özellikle Sadece, Saçlar, Haydi Söyle ve O Ye Bebek gibi şarkılarla sevenlerinin sayısını ciddi ölçüde artırdı.Adını ünlü Kumral Ada, Mavi Tuna romanındaki Tuna karakterinin takma adı ve aşk sarhoşu ile düşkün anlamına gelen eski Yunanca bir sözcükten alan Mabel Matiz, kendi adını taşıyan ilk albümünü 2011 yılında yayınladı. İkinci albümü Yaşım Çocuk'ta Can Güngör, Mete Özgencil ve Yıldız Tilbe gibi isimlerle çalışan müzisyen, Aysel Gürel anısına yapılan Aysel albümündeki Sultan Süleyman parçasıyla büyük beğeni topladı. iTunes Türkiye tarafından yılın albümü seçilen son albümü Gök Nerede ise Gel, Sarışın, Bir Hadise Var ve Ahu hitleriyle unutulmaz albümler arasına girdi.ODTÜ Vişnelik'te, 14 Mayıs 2017'de yerli müzik sahnemizin iki değerli ismini; Kalben ve Mabel Matiz'i aynı gün içinde birbirini takip edecek iki ayrı konser ve sürprizlerle buluşturuyor.

Share on Google Plus

Yazar mücahit

0 yorum:

Yorum Gönder