Şok iddia! Murat Boz-Aslı Enver ayrılığının sebebi referandum mu?


Geçtiğimiz günlerde basına bomba gibi düşen Aslı Enver-Murat Boz ayrılığı için çok farklı bir iddia gündeme geldi.Murat Boz-Aslı Enver ayrılığının nedeni referandum mu?










Murat Boz ile Aslı Enver arasına ‘siyaset’ girdi! Murat Boz-Aslı Enver ayrılığı için en farklı iddia!Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Aslı Enver-Murat Boz ayrılığı için çok farklı bir iddia gündeme geldi. Murat Boz-Aslı Enver ayrılığında referandum süreci de mi etkili oldu?

Posta gazetesinin haberine göre; Ayrılık nedeni Murat Boz’un kaçamağı değilmiş.Ayrılık da 1 hafta önce olmamış.Aslı Enver, Yeniköy’de Boz’la oturdukları evden Nisan başında ayrıldı.16 Nisan Referandumu öncesinde Murat Boz’un “evet” kampanyasına katılımı Aslı’yı üzdü.Murat Boz’a; “Hata ettin, sanatçı siyasete karışmamalı” diyen Aslı Enver’in bu kararını ailesi de destekledi.Aslı Enver 1 ay önce ilişkiyi bitirmiş.



Yoksa Candan kardeşlermi?






Candan kardeşlerle yaptığı kaçamak sonrası magazin gündeminde zirveye oturan ve bu olay sonrası sevgilisi Aslı Enver tarafından terk edilen Murat Boz' ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Posta gazetesinin haberine göre; Ayrılık nedeni Murat Boz'un kaçamağı değil ve ayrılık 1 hafta önce yaşanmadı.



Bahar Candan'dan Murat Boz ile ilgili İtiraf Video










Share on Google Plus

Yazar mücahit

0 yorum:

Yorum Gönder