KPSS sonuçları ne zaman açıklanıyor ?

KPSS sınav sonuçları için herkes sabırsızlıkla bekliyor. ÖSYM’nin sınav tarihine göre 2017 KPSS sonuçları açıklanacak. Sınav sonuçlarını ÖSYM’nin sonuç sorgulama adresinden ya da mobil uygulama hizmetinden öğrenebilecekler. KPSS sonuçları sınava girenlerin adreslerine gönderilmeyecek.




KPSS sonuçları bugün ne zaman açıklanır? ÖSYM’nin açıkladığı sonuçlarının 16 Haziran’da olduğunu belirtti, açıklamasından sonra ne zaman? saat kaçta? gibi sorular yerini aldı. KPSS A grubu ve Öğretmenler 21 ve 27 Mayıs’ta girdikleri sınavın sonucunu sonuçlanması için bekleyen adaylar saat ilerledikçe sabırsızlanmaya başladılar. Sınava girenlerin bir kısmı sitemde bulundu. O zaman ÖSYM KPSS sonuçları bugün ne zaman sonuçlanacak?





Sonuçları öğrenmek için aramalar erkenden başlandı. 21 Mayıs tarihinde yapılan KPSS A gurubu ve Öğretmenlik sınav sonuçları için ÖSYM net bir tarih belirti, ancak ana sayfa üzerinden açıkladığı duyuruda sonuçların 16 Haziran’da sonuçlanacak. ÖSYM için düzenlenen sınav, 81 şehirde ve Kıbrıs Lefkoşa’da yapıldı.21 Mayıs genel kültür ve genel yetenek sınavıyla başlayan KPSS  27 Mayıs alan sınavıyla sonlandı. Şu an ise tüm sınava girenlerin gözü kulağı KPSS sonuçlarında!




ÖSYM Sınav sonuçlarını ne zaman açıklanacağı hakkında kesin bir açıklama yapmadı.


Share on Google Plus

Yazar mücahit

0 yorum:

Yorum Gönder